Functie inhoud

Is het voor jou telkens weer een uitdaging de klant de beste service te bieden? Wil jij een zelfstandige en afwisselende functie? Ben je technisch handig en geeft het je een kick om onze projecten op locatie op te bouwen? Ben jij een echte vakman of -vrouw en heb je geen 9-tot-5 mentaliteit, bekijk dan zeker deze vacature en solliciteer!

De Schans Support B.V. maakt onderdeel uit van Orange Cabins & Rental Group. De Orange Cabins & Rental Group bestaat uit de volgende bedrijven: Dit is Plek, De Schans Support B.V, Thuis aan Huis B.V. en The Modular Building Company. De Schans Support B.V. is de specialist in tijdelijke huisvesting op maat en tevens producent van de zorgunits en mantelzorgwoningen geleverd door Thuis aan Huis.

Voor onze vestigingen in Oirschot en Oirschot zijn wij ter uitbreiding van ons team per direct op zoek naar een Servicemonteur in de Buitendienst

Onze functie: Als Servicemonteur ben je werkzaam in de buitendienst. Je werkt op locatie bij onze klanten aan het plaatsen van onze units via specificaties, tekeningen en werkinstructies. Je sluit de units aan en lost eventuele storingen op. Je zorgt er samen met je collega’s voor, dat de projectplanning gehaald wordt. Je bewaakt de kwaliteit van het eindproduct en zorgt ervoor, dat de klanten tevreden zijn. Daarnaast los je storingen op bij reeds geplaatste units dit voor onze vestiging in Oirschot en Roosendaal.

Functie eisen

Wij zoeken:

• Een technisch talent met MBO werk- en denkniveau met enkele jaren relevante werkervaring.

• Je hebt basiskennis van elektrotechniek en installatietechniek.

• Je hebt een VCA-certificaat (of te behalen via de werkgever) en rijbewijs B(E).

• Bij voorkeur ben je in het bezit van een heftruckcertificaat.

• Je houdt ervan buiten te werken.

• In het contact met klanten ben je communicatief vaardig en servicegericht. Je bent proactief, oplossingsgericht en flexibel.

• Jij bent ons visitekaartje bij de klant en je krijgt een kick wanneer je de klant tevreden maakt.

• Je bent fulltime beschikbaar.

Geboden wordt

Wij bieden: Een veelzijdige job bij een dynamisch bedrijf en binnen een enthousiast en gedreven team. Je krijgt een leuke, afwisselende en zelfstandige functie met veel vrijheid. Er zijn binnen Orange Cabins & Rental Group volop mogelijkheden je verder te ontwikkelen, omdat we nog steeds groeien. We bieden je een aantrekkelijk salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform de CAO voor Metaal & Techniek. In eerste instantie betreft het een aanstelling voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast dienstverband.

Overig

Ben je enthousiast geworden en heb je vragen over deze vacature? Bel ons op 085-888 42 00 en vraag naar Jean Paul Kouters of mail ons op info@orangecabins.nl